Contact opnemen

Heb je vragen over werken bij Ad Hoc Sales Support of wil je met ons in contact blijven?
Stel hem ons hier. We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.


25-09-2017
 

Contact


Naam: *
Telefoon: *
Email: *
Onderwerp: *


Vraag:


Controle vraag:

Verzenden
Adres

Ad Hoc Sales Support heeft al haar diensten onder één dak in ons pand aan de Halverwege nummer 3 te Alphen aan den Rijn tegenover het Rijnland Ziekenhuis, gelegen in het groene hart van de Randstad. Voor een routebeschrijving kijk je onderaan deze pagina.

Bezoekadres:
Halverwege 3
2402 NK ALPHEN AAN DEN RIJN

Postadres:
Postbus 616
2400 AP ALPHEN AAN DEN RIJN

Telefoonnummers:
Ad Hoc Sales support: 0172-495525

Routebeschrijving

Komend uit de richting Utrecht:
Op de A12 neemt u de afslag Alphen aan den Rijn/Bodegraven u komt direct op de N11 richting Alphen aan den Rijn. Op de N11 neemt u bij de stoplichten links afslag Boskoop/Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn centrum (N207). Aan het eind van de afrit bij stoplichten rechtsaf richting Alphen aan den Rijn. Bij de stoplichten bij de hefbrug gaat u rechtdoor en bij de volgende stoplichten linksaf richting centrum. U volgt deze weg tot aan de tweede grote kruising, waarbij u links de Volvo garage en schuin tegenover het tenniscentrum "Nieuwe Sloot" ziet liggen. Ga rechtdoor op dit kruispunt Ga aan het eind linksaf de Gerard Doustraat op en sla meteen 1e rechtsaf. Deze weg volgt u en u passeert het politiebureau Sla vervolgens 1e linksaf. U bent dan op uw eindbestemming, de Halverwege. Ad Hoc is gevestigd op nummer 3.

Komend uit de richting Rotterdam:
Op de A12 neemt u de afslag Boskoop/Gouda (afslag 11). Aan het einde van de afrit slaat u bij de verkeerslichten linksaf. Bij de volgende verkeerslichten gaat u weer linksaf. Bij de rotonde gaat u rechtsaf. U rijdt nu langs het water via Waddinxveen en Boskoop naar Alphen aan den Rijn, op de N207. Bij de stoplichten bij de hefbrug gaat u rechtdoor en bij de volgende stoplichten linksaf richting centrum. U volgt deze weg tot aan de tweede grote kruising, waarbij u links de Volvo garage en schuin tegenover het tenniscentrum "Nieuwe Sloot" ziet liggen. Ga rechtdoor op dit kruispunt. Ga aan het eind linksaf de Gerard Doustraat op en sla meteen 1e rechtsaf. Deze weg volgt u en u passeert het politiebureau Sla vervolgens 1e linksaf. U bent dan op uw eindbestemming, de Halverwege. Ad Hoc is gevestigd op nummer 3.

Komend uit de richting Den Haag:
Op de A4 neemt u de afslag Leiden-Oost/Alphen aan den Rijn (afslag 6a). Aan het einde van de afrit slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de N11 richting Bodegraven op. U neemt afslag Boskoop, Alphen aan den Rijn. Aan het eind van de afrit bij stoplichten rechtsaf richting Alphen aan den Rijn. Bij de stoplichten bij de hefbrug gaat u rechtdoor en bij de volgende stoplichten linksaf richting centrum. U volgt deze weg tot aan de tweede grote kruising, waarbij u links de Volvo garage en schuin tegenover het tenniscentrum "Nieuwe Sloot" ziet liggen. Ga rechtdoor op dit kruispunt. Ga aan het eind linksaf de Gerard Doustraat op en sla meteen 1e rechtsaf. Deze weg volgt u en u passeert het politiebureau Sla vervolgens 1e linksaf. U bent dan op uw eindbestemming, de Halverwege. Ad Hoc is gevestigd op nummer 3.

Komend uit de richting Amsterdam:
Op de A4 neemt u de afslag Alphen aan den Rijn/Nieuw Vennep (afslag 4). U komt dan op de N207 en volgt deze tot aan het begin Alphen aan den Rijn. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf en rijdt op de Eisenhowerlaan. U neemt de 4e straat links, de Henry Dunantweg. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf , de Meteoorlaan op. Vervolgens neemt u de 1e mogelijkheid rechts. U bent dan op uw eindbestemming, de Halverwege. Ad Hoc is gevestigd op nummer 3.
Ad Hoc Sales support, Alphen aan den Rijn, 2402 NK, Zuid-Holland, http://www.werkenbijadhoc.nl/, werkenbij, werken bij, werken, werk, contactgegevens, contact, contact opnemen, adres, bezoekadres, correspondentieadres, telefoon, email, website www.werkenbijadhoc.nl